Hieronder vind je een antwoord op veelgestelde vragen, mocht je een andere vraag hebben klik dan op de knop Contact!

 

Contact!

Veelgestelde vragen:

Vandaag besteld is de volgende werkdag verzonden bij de meeste producten.

Als er gekozen is voor een kleur komt er meestal een dag bij ivm droogtijd van de verf/wax, dat geldt ook voor alles wat gelijmd moet worden, denk hierbij aan de citymaps. Dus als richtlijn kan je aanhouden: 

  • Besteld op maandag is dinsdag verzonden
  • Besteld op dinsdag is woensdag verzonden
  • Besteld op woensdag is donderdag verzonden
  • Besteld op donderdag is vrijdag verzonden
  • Besteld op vrijdag is zaterdag verzonden
  • Besteld op zaterdag/zondag is maandag verzonden

* Wij versturen alles met Post NL

Mocht je veel haast hebben, bel/mail ons dan dan kijken we wat er mogelijk is. Soms kan het dezelfde dag nog wel als er tijdig besteld wordt.

De maatwerk producten maken we in overleg, afhankelijk van gekozen opties.

Heb je een dier of vorm die je graag in geometrische vormen wilt neem dan contact op.

We hebben deze vraag vaker gehad en meestal kunnen we die invullen. Als het een algmene vorm/dier is rekenen we niets voor het tekenen en designen. Als het iets heel persoonlijks is dan bepalen we eventuele kosten vooraf. 

Je kunt eenvoudig betalen via iDeal, Bancontact (België), Paypal, Apple Pay, Klarna achteraf betalen & Creditcard.

We hebben ook de mogelijkheid van VVV Cadeau bonnen toegevoegd. Je kan deze selecteren bij het afrekenen, als de bon niet voldoende is dan krijg je vanzelf de mogelijkheid om de rest met Ideal te betalen.

Ja onze reviews zijn echt. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

We plaatsen de leuke en positieve, maar ook de minder leuke en negatieve reviews. We plaatsen dus alle reviews! Wij kunnen ze ook niet zonder tussenkomst van Webwinkelkeur aanpassen.

LET OP, dit is op eigen risico. 

Als je de wandpanelen met de dubbelzijdige tape van de muur wilt afhalen dan kan de volgende tip handig zijn: 

Wat goed lijkt te werken is het gebruik van een Fohn, als je die gebruikt voor 30sec. op de plek waar de tape zit dan laten de tape en de panelen over het algemeen goed los. 

Probeer ook dit op een plek waar je het niet ziet en zet de fohn niet te hoog qua stand. 

 

Verzending bij hout-kado.nl is gratis binnen Nederland

Verzending naar België en Duistland kost 5,-
Verzending naar Denemarken, Frankrijk, Spanje kost 10,- 

Ja zeker, afhalen is mogelijk in overleg. Bijv als er spoed is met een order. Graag even in overleg dag/tijd bepalen, we zijn namelijk niet altijd aanwezig.

Pas op, nooit door de vorm boren/schroeven.

Ons advies is een schroefje in de muur (bijv met een ringetje erom heen) en daar hang je het dier overheen, dan moet je wel even van te voren goed bepalen welke opening bij het dier je gebruikt zodat je het schroefje op de juiste plek maken kan. 

1 of 2 spijkers kan ook afhankelijk van je muur, het gewicht is immers vrij laag. 

Als 3e optie kan je hem ook plakken met dubbelzijdig tape op de muur afhankelijk van de muur, maar dit moet je wel heel goed testen van te voren. 

Voor een aantal betaalmethodes moeten wij ook bijbetalen, we vinden het het eerlijkste dat de klant die dit wil hier ook aan bijdraagt. Anders zou iedereen betalen hiervoor. Deze opslag geldt bij Paypal & Klarna achteraf betalen.

iDeal, Bancontact (België), & Apple Pay zijn gratis.

Dat is lastig precies aan te geven, maar meestal wisselen we deze op zondag. 

Dat is ook voor ons vaak een verrassing 🙂 We kiezen ieder weekend een ander dier uit voor de week korting. Soms is dit ingegeven door wat er in het nieuws is, soms omdat een product willen promoten. Dit valt dus vooraf niet te zeggen. 

PostNL bewaart jouw pakket maximaal 7 dagen, je krijgt daar ook bericht van van Post NL. Wij sturen je ook nog een mail op de 5e of 6e dag. Als je binnen die tijd jouw pakket niet hebt afgehaald, dan wordt jouw pakket teruggestuurd naar ons. De extra kosten die hiervoor worden gemaakt, worden door ons bij jou in rekening gebracht.

We hebben een kleuren uitleg pagina gemaakt, die vind je hier!

De geometrische dieren patronen van ons worden veelvuldig gebruikt voor het namaken met ijsstokjes. Zolang dit voor eigen gebruik is is dat prima. Wij leveren echter geen patronen en of tekeningen hiervoor. Commercieel gebruik van onze patronen is absoluut niet toegestaan. Dat betreft ook verkoop aan bekenden en familie etc.

De kijkrichting gaat uit van hoe jij er tegenaan kijkt. Dus als de kijkrichting links is dan kijkt het dier naar jouw linkerhand als je er voor staat.